Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik ben Niels Veenstra en naast design, hou ik ook van cappuccino en pure chocolade. Oef en die karamel/zeezout van Tony’s Chocolonely is niet te weerstaan! Ik heb een paar veelgestelde vragen verzameld en via mijn LinkedIn kun je meer over mijn achtergrond vinden.

En jij? Waarmee kan ik je helpen? Een nieuwe website of het opfrissen van je bestaande WordPress website? Denk je na over een nieuw product of dienst? Nieuwe huisstijl, bedrijfslogo en/of visitekaartjes? Flyers of brochures? Je hebt gewoon een grafisch ontwerper nodig!

Contact mij, ook als je enkel van gedachten wilt wisselen of iets over design wilt vertellen. Leuk!

Ja, ik ga Niels bellen/mailen/inhuren!

+31 6 45 77 42 17
niels@nomadsdesign.nl

Nomads Design
Voorhelmstraat 25
2012 ZM Haarlem